Uutta ja vanhaa vahvistusta tiimiimme

Tammikuun aikana tiimimme on vahvistunut kolmella henkilöllä.

Minna Furu

Asiakkuuspäällikkö

Moi kaikille! Olen Minna ja Creamedian uusi asiakkuuspäälikkö. Vastuullani on Creamedian markkinointipalvelujen asiakkuudet. Fokus on siis olemassa olevien asiakkaiden markkinoinnin suunnittelu, vuosikellot ja palvelutarjoaman laajentaminen. Uusasiakashankintaa unohtamatta.

Minulla on pitkän linjan kokemus mediamaailmasta. Pöllölaaksossa, eli Maikkarilla työskentelin lähes 15 vuotta, tosin kahdessa eri erässä. Tehtävät vaihtelivat ja ehdin olla mukana monessa mm; mediasuunnittelijana, poliittisen- ja yhteiskunnallisen mainonnan kehittämisessä, Subtv:n myynninkehityshankkeissa ja Alma Median cross media –projektissa tv-asiantuntijana.

Viimeiset vuodet vastasin suurimmista merkkitavaramainostajista avainasiakaspäällikön roolissa. Televisio –ohjelmiin liittyviä kirjoja, kuten Ruutulippu ja Bon Appétit on tullut tehtyä lähes kymmenen kappaletta. Radio tuli tutuksi Bauer Median palveluksessa. Elämyksellisiä kohtaamisia, eli tapahtumamarkkinoinnin toimenpiteitä olen myös ehtinyt tekemään useita vuosia.  Viimeisten neljän vuoden aikana olen keskittynyt sosiaaliseen mediaan. Ideoinut, tuottanut ja markkinoinut sisältöjä kulutustavarabrändeille.

Thorbjörn Ljungeld

Videotuottaja

Hei! Nimeni on Thorbjörn ja olen videotuottaja Pietarsaaresta. Olen valmistunut tradenomiksi Vaasan Ammattikorkeakoulussa. Alan töiden ohella tein aluksi videoita harrastepohjalta musiikkivideoiden merkeissä, ja ajan myötä ajatus työllistymisestä videoiden parissa kävi liian houkuttelevaksi. Muutin Vaasasta Helsinkiin ja onnistuin pääsemään alalle.

Tehtyäni 7 vuotta videotuotantoa Helsingissä ammatikseni, muutimme perheeni kanssa takaisin kotikonnuilleni Pietarsaareen ja löysin yhteisen sävelen Creamedian kanssa.

Harrastuksiini kuuluu musiikki, kamppailulajit, elokuvat ja vaeltaminen.

Johanna Sammalmaa

Web Designer

Terve! Olen palannut takaisin web designerin työhöni hoitovapaalta.

Kiinnostuin verkkosivujen suunnittelusta jo lukiossa vuosituhannen vaihteessa. Koko alan kehitys on ollut sittemmin huimaa ja mukaan on tullut kiinnostus avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiin, verkkosivujen käytettävyyteen sekä analytiikkaan – visuaalista puolta unohtamatta. Koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi ja mediatekniikan insinööri.

Luovana ihmisenä koen intohimokseen visuaalisen toteutuksen, mutta minua kiinnostaa myös markkinoinnin kokonaiskuva. Web designerit viihtyvät usein koneen ääressä, mutta haluan olla tekemisissä myös ihmisten kanssa.

Parasta tässä työssä on olla osa mahtavaa tiimiä, joka koostuu alansa ammattilaisista sekä mielenkiintoiset projektit eri aloilla toimivien asiakkaiden kanssa. Lisäksi ala itsessään vaatii jatkuvaa hereillä oloa ja uuden oppimista.