3D-visualisoinnit

Toteutamme laadukkaat 3D-kuvat ja animaatiot fotorealistisin lopputuloksin, tai vaikka piirrostyyliin.

3D-mallinnetut kuvat ovat kätevä tapa visualisoida tuotteita, prototyyppejä tai isompia, vaikeasti valokuvattavia esineitä selkeästi ja kustannustehokkaasti. Teemme myös interaktiivisia 3D-malleja, jotka ovat helposti pyöriteltävissä internetselaimilla.

3D-palveluihimme kuuluvat:

Tuotekuvat

Vaikeasti valokuvattavat tuotteet on helpompaa visualisoida 3D:nä. Tuotteet, joista on paljon väri- ja materiaalivariaatioita ja joiden valokuvaaminen on aikaa vievää ja kallista, avautuvat silmiesi eteen upeina kuvina, joiden yksityiskohtia pystyy hioa todella tarkasti. 3D-mallinnuksella myös prototyyppien visualisointi CAD-piirroksista tuodaan uudelle ulottuvuudelle.

Animaatiot

Ammattilaisemme luovat upeita 3D-animaatioita useilla eri tyyleillä. Heiltä luonnistuu piirrokset, fotorealistiset ja lisätyn todellisuuden animaatiot. Animaatioita voidaan käyttää esimerkiksi tuote-esittelyissä tai rakennuttajien uudiskohteiden visualisoinnissa.

Haluatko saada rakennuksesi myyntiin ennen kuin se on valmis? 3D-mallinnuksen avulla voit esitellä rakennustasi upean yksityiskohtaisesti ja hyvällä ennakkomarkkinoinnilla se voi myydä itse itsensä!

Messuosastojen suunnittelu ja visualisointi

Tuotamme messuosastojen suunnittelua ja visualisointia myös 3D:nä. Suunnittelu sopii sekä messujen järjestäjille, että näytteilleasettajille. Voimme visualisoida, sisustaa ja kalustaa koko messualueen pohjapiirustuksien perusteella.

Interaktiiviset web-presentaatiot

Olemme tehneet tuotteiden esittelyn helpoksi! Kaikki suunnittelemamme tuotteet voidaan esittää verkossa niin, että ne ovat saatavilla jokaisen selaimessa ja mobiilissa.

Ota yhteyttä!