Graafinen suunnittelu

Yrityksen visuaalisen ilmeen tehtävänä on käytännössä viestiä yrityksestä oman näköisesti. Graafinen ilme on siis ulkoasu, kuten ihmiset, myös yritykset ovat siis omia persoonallisuuksiaan.

Logon avulla yrityksesi tunnistetaan. Yritysilmeen määrittäminen puolestaan varmistaa sen, että kaikki materiaali on sukunäköistä ja yhdistettävissä juuri tiettyyn yritykseen.

Mikäli myyt fyysisiä tuotteita, pakkauksissakin tulisi olla elementtejä, joiden avulla tuote tunnistetaan yrityksesi tuotteeksi ja jonka avulla se erottuu muista.

Olemme mielellämme apuna niin logojen ja yritysilmeiden, kuin esitteiden, kuvastojen, kirjojen ja lehti-ilmoitustenkin visuaalisen ilmeen toteuttamisessa.

Logot ja yritysilmeet

Brändi on markkinoinnin sydän, hyvin mietitty ilme yrityksen kasvot – ja ensivaikutelman voi luoda vain kerran. Siksi uuden, toimintansa aloittavan yrityksen kannattaa panostaa yritysilmeeseensä.

Hyvin suunniteltu yritysilme kertoo olennaisen asian yrityksestä, se on erottuva, luo uskottavuutta, kestää aikaa ja toimii eri käyttökohteissa.

Mistä yritysilme koostuu?

Yritysilme koostuu logon lisäksi graafisista elementeistä, värimaailmasta, typografiasta sekä erilaisista sovelluskohteista, kuten käyntikortit, kirjelomakkeet- ja kuoret, PowerPoint-pohjat, työvaatteet, autoteippaukset…

Yritysilme on luonnollisesti huomioitava myös verkkosivujen ulkoasussa. Graafiset ohjeet kokoavat ilmeen kaikki eri elementit yksiin kansiin ja luovat pohjan osaltaan yritysilmeen kontrolloidulle käytölle ja yhtenäisenä säilymiselle.

Milloin on aika päivittää yritysilme?

Vaikka suunnittelemme logot ja yritysilmeet aina pitkäikäisiksi, on niitä kuitenkin syytä päivittää säännöllisesti. Meiltä saat myös tällaiset logon ja yritysilmeen “freesaukset”.

SAisiko olla logo tai yritysilme? Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu.

Asiakaslehdet

Asiakaslehden avulla yrityksesi tai yhteisösi erottuu ja saa uudenlaista näkyvyyttä.

Säännöllisesti ilmestyvä, laadukkaasti toteutettu asiakaslehti on erinomainen tapa kertoa yrityksen kuulumiset ja jakaa vaikkapa asiakastarinoita.

Asiakaslehti viestii aitoa asiakkaasta välittämistä.

Tuotamme ammattitaidolla asiakaslehdet yrityksesi tarpeisiin joko painettuna tai sähköisenä PDF-versiona, joka voidaan jakaa vaikkapa Issuu-julkaisualustalla.

Voimme toteuttaa digitaalisen lehtesi myös rikastettuna, jolloin siihen yhdistetään muun muassa lisäkuvia tai videoita.

Haluaisitko ilahduttaa asiakkaitasi asiakaslehdellä? Kysy lisää.

Esitteet, oppaat ja kirjat

Digitalisoituneessa maailmassa hyvin suunnitellut ja laadukkaasti toteutetut painotyöt – kuten esitteet, käyttöoppaat ja kirjat – erottuvat ja tulevat jatkossakin säilyttämään asemansa.

Meillä niitä on suunniteltu jo neljän vuosikymmenen ajan.

Lehti-ilmoitukset

Suunnittelemamme lehti-ilmoitukset viestivät tehokkaasti, tyylikkäästi, uskottavasti ja brändiänne kunnioittaen.

Ne myös maksimoivat ostamastanne ilmoitustilasta saamanne hyödyn – ja suunnittelumme maksaa yleensä vain murto-osan ilmoitustilan hinnasta.

Ota yhteyttä!