Muut palvelut

Messuosastot ja liikelahjat ovat konkreettinen tapa jäädä asiakkaiden mieliin. Panostamalla mieleenpainuviin elämyksiin voit luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Messuosastot avaimet käteen -palveluna

Ihmiseltä ihmiselle syntyy messuilla. Messut ovatkin tärkeä osa monen yrityksen markkinointia, ne voidaan luokitella elämyksellisiksi markkinointitoimenpiteiksi.

Messuosaston ei ikinä tulisi olla vain tila, jossa on myynti- ja esittelypiste. Tärkein tavoite messuilla, kuten muussakin markkinoinnissa on luonnollisesti myynti, mutta tavoitteena tulisi aina olla lisäksi myös positiivisen ja mieleen jäävän tunnekokemuksen tarjoaminen kävijälle.

Tunteisiin vetoamalla on mahdollista jättää syvä muistijälki messukävijän mieleen.

Messuilla kilpaillaan usein usean saman toimialan toimijan kanssa ja siitäkin syystä erottuva ja mieleenjäävä messuosasto on menestyksen edellytys.

Autamme mielellämme yritystäsi menestymään messuilla, avaimet käteen -palveluna. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Liikelahjat

Liikelahjat ovat yksi tärkeä osa markkinointia. Liikelahjat on syytä valita tarkkaan. Kannattaa miettiä tuotteen sopivuutta yrityksen tavoittelemiin sekä se, missä tilanteissa liikelahjoja on tarkoituksena luovuttaa.

Hyvän liikelahjan tärkeimpiä ominaisuuksia idean lisäksi ovat turvallisuus, luotettavuus ja laatu. Liikelahjan tulisi aina olla sellainen, jolle löytyy oikeasti käyttöä ja joka tuottaa saajalleen mielihyvää.

Millainen liikelahja sopisi juuri sinun yrityksesi asiakkaille? Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä.

Ota yhteyttä!