Sosiaalinen media

Jokainen yritys voi hyödyntää somea markkinoinnissaan, kunhan löytää siihen oikeat kanavat. Me autamme yritystäsi ottamaan somen mahdollisuudet haltuun

Näkyminen sosiaalisen median kanavissa kuten Facebookissa, Instagramissa tai LinkedInissä vahvistaa yrityksen brändiä, mahdollistaa asiakkaan ja yrityksen välisen vuoropuhelun sekä edesauttaa myyntiä. Lisäksi somenäkyvyys on erinomainen lisä työnantajamarkkinointiin.

Sisällöntuotanto eri somekanaviin

Suunnittelemme ja tuotamme mielenkiintoiset sosiaalisen median sisällöt yrityksille.  Meiltä luonnistuu niin, valokuvien, videoiden, animaatioiden kuin tekstien tuottaminen.

Parhaimpaan tulokseen somessa pääsee, kun sisältöjä ilmestyy säännöllisesti ja ne on suunniteltu yrityksen myynti- ja markkinointitavoitteiden mukaisesti.

Tässä hyödyttää yrityksen somen sisältösuunnitelman tekeminen sekä kampanjan tulosten mittaaminen. Näissä asioissa autamme sinua mielellämme!

Vaikuttajamarkkinointi

Erittäin tehokas tapa tavoittaa yleisöjä somekanavissa on vaikuttajien eli influenssereiden käyttö markkinoinnissa. 

Autamme sinua löytämään yrityksesi arvoihin sopivan vaikuttajan ja kehittelemme kampanjaidea, jonka avulla saat vaikuttajayhteistyöstä parhaat tulokset.

Mainonnan suunnittelu ja toteutus

Somekanavissa on paljon erilaisia mahdollisuuksia maksullisen mainonnan hyödyntämiseen. Maksullisessa mainonnassa tärkeää on löytää oikea kohderyhmä ja sille toimivat sisällöt.

Tätä teemme jatkuvasti testaten ja mitaten, jotta sinä saisit sosiaaliseen mediaan sijoittamistasi euroista parhaat tulokset.

Ota yhteyttä!