Wordpress-verkkosivut

Helppokäyttöiset ja myyvät WordPress-verkkosivut yritykselle - brändin mukaan suunniteltuna ja räätälöidysti toteutettuna.

WordPress on Suomen ja maailman suosituin verkkosivujen julkaisujärjestelmä. Se on helppokäyttöinen ja kustannustehokas työkalu sisällön tuottamiseen verkkosivulle. Koska WordPress on avoimen lähdekoodin järjestelmä, sitä kehitetään jatkuvasti valtavan yhteisön voimin ja siihen on saatavilla monia valmiita ilmaisia tai edullisia toiminnallisuuksia lisäosien muodossa.

WordPress soveltuu alustaksi pienistä blogeista laajoihin verkkopalveluihin ja mahdollistaa myös omatekoiset verkkosivut. Maksullisien projektien hintahaarukka on satasista satoihin tuhansiin ja toteuttajia sekä erilaisia toteutustapoja on valtava määrä.

Creamedia toteuttaa laadukkaat ja räätälöidyt WordPress-verkkosivut, jotka toimivat sujuvasti osana yrityksen muuta markkinointia tuoden mitattavaa tulosta. Huomioimme verkkosivujen toteutuksessa aina käyttäjäystävällisyyden, hakukoneoptimoinnin, konversio-optimoinnin, kohderyhmän, saavutettavuuden, yrityksen brändin, tietoturvallisuuden ja mobiililaitteet. Lue lisää verkkosivuprojektin etenemisestä ja siitä, miten toteutamme tasokkaat verkkosivut yritykselle.

Vapautta verkkosivujen sisällön tuotantoon

WordPress mahdollistaa hyvin vapaan sisällön esittämisen ja tekee verkkosivujen sisällön päivittämisestä helppoa – tämä onkin sen valttikortti verrattuna moniin muihin julkaisujärjestelmiin. Tekstin jäsentäminen, kuvien lisääminen, sosiaalisen median ja videoiden upotukset onnistuvat kätevästi. Creamedia toteuttaa WordPress-verkkosivut niin, että sivupohjat tukevat vapaata sisällön taittoa. Helpotamme asiakkaan sisällön tuotantoa ja tuemme sivuston visuaalisen ilmeen noudattamista esimerkiksi luomalla valmiita muokattavia moduuleita ja selvän väripaletin. Koulutamme myös asiakkaidemme sisällöntuottajat WordPress-editorin käyttöön.

Hakukoneoptimoidut sisällöt WordPress-sivustolle

Sisältöjen hankkiminen ammattilaiselta osana verkkosivuprojektia on vaivatonta ja kustannustehokasta. Kun sisällöntuotantoon vihkiytynyt ammattilainen on mukana heti verkkosivuprojektin alusta asti, sisältö kohtaa paremmin määritellyn kohderyhmän ja takaa laadukkaan käyttäjäkokemuksen. Se on myös linjassa yrityksen brändin kanssa.

Verkkosivujen julkaisun jälkeen sinne tarvitaan tarkoituksenmukaista ja hakukoneoptimoitua sisältöä säännöllisesti myös jatkossa. Kun optimointitiimimme ja sisällöntuottajamme toimivat yhteistyössä kanssanne tehden jatkuvaa hakukoneoptimointia ja sen tulosten pohjalta tuotettua laadukasta sisältöä, verkkosivut tuottavat tulosta joka näkyy viivan alla. Kysy lisää sisällöntuotannosta verkkosivuille.

Verkkosivujen käännökset

Toteutamme myös monikieliset WordPress-sivustot. Kieliversioinnissa voimme hyödyntää yritykseltäsi tulevaa materiaalia tai voimme käännättää sisällöt.

WordPress-sivuston hosting

Suosittelemme vahvasti asiakkaidemme WordPress-sivustojen palvelintilaksi suomalaisen Seravon WP-palvelua, joka varmistaa, että sivusto pysyy nopeana, turvallisena ja toimivana.

Ota yhteyttä!