Videotuotanto

Laadukas video on tehokas ja kiinnostava tapa saada viestisi läpi. Meiltä löydät videokuvauksen ammattilaiset, jotka toteuttavat videosi toiveidesi mukaan. Korkealaatuinen video on pitkäikäinen ja vaikuttava markkinointiväline.

Videossa tärkeää on kiehtova, koukuttava idea, joka saa katsojan viihtymään videon parissa alusta loppuun saakka.

Me Creamedialla emme vain kuvaa – toteutamme asiakkaillemme vaikuttavaa videotuotantoa käsikirjoittamisesta valmiiseen lopputulokseen saakka.

Et tarvitse valmista ideaa – ota yhteyttä niin ideoimme yhdessä kanssasi!

Somevideo

Lyhyt ja ytimekäs somevideo on tehokas viestintäväline somessa käytettäväksi tai esimerkiksi Youtube- ja display-mainontaan.

Somevideo voidaan suunnitella täysin omanaan tai osana isompaa videokokonaisuutta, jolloin esimerkiksi pidemmästä mainosvideosta leikataan somekäyttöön omat lyhyemmät versionsa.

Viestintä- ja mainosvideo

Informatiivisempi video yrityksen erilaisiin viestinnän ja mainonnan tarpeisiin. Videota voi käyttää yrityksen sisäisessä sekä ulkoisessa viestinnässä tai vaikka uuden tuotteen lanseerauksessa.

Asiakas- tai työntekijätarina

Asiakkaasi luona kuvattu mielenkiintoinen asiakastarina tai yrityksesi tiloissa kuvattu työntekijätarina. Referenssivideo on helppo jakaa sähköpostissa, somessa, verkkosivuilla ja esittelymateriaalissa.

Tarinassa on tärkeää löytää yrityksesi markkinoinnin kannalta kiinnostava näkökulma, jolla on merkitystä myös muille asiakkaillesi!

Työantajamielikuvan kehittämisessä on tärkeää antaa tyytyväisten työntekijöiden puhua. Työntekijätarinaa voi käyttää rekrymarkkinoinnissa sekä osana yrityksen työnantajamielikuvan kehittämistä.

Yritys- ja brändivideo

Laadukas brändivideo on pitkäaikainen markkinointiväline yritykselle.

Brändivideossa voidaan visualisoida yhtiönne strategiaa, viestittää yrityksen arvoista sekä tuoda asiakas lähemmäs liiketoimintanne sydäntä. Video on tehokas myynnin apuväline ja yritysmielikuvan kehittäjä.

Yritysvideo soveltuu erinomaisesti myös TV-mainontaan, www-sivuille ja someen.

3D-visualisointi

Onko yritykselläsi tuotteita, jotka ovat hankala kuvata tai ne ovat vasta suunnittelupöydällä?

3D-visualisoimalla voimme animoida videoihin elementtejä tai tehdä videon kokonaan 3D-animaationa.

Esimerkiksi asennusohjeet, ennakkomarkkinoinnissa olevat tuotteet ja rakennukset voidaan helposti toteuttaa 3D-animaationa. Lue 3D:stä lisää täältä!

Ota yhteyttä!