Palvelut

Teemme markkinointia B2B:stä – A:sta Ö:hön. Meille on tärkeää olla strateginen kumppani, jonka puoleen on helppo kääntyä – olipa kyseessä sitten vasta kaukaa kajastava markkinoinnin horisontti tai täysillä päällä jylläävä somemyrsky. 

Graafinen suunnittelu

Yrityksen visuaalisen ilmeen tehtävänä on käytännössä viestiä yrityksestä oman näköisesti. Graafinen ilme on siis ulkoasu, kuten ihmiset, myös yritykset ovat siis omia persoonallisuuksiaan.

Pakkaus­suunnittelu

Markkinointi­palvelut

Creamedian markkinointipalvelun asiakkaana saat yrityksesi käyttöön koko laaja-alaisen markkinointiimimme.

Brändin rakentaminen - Liikeidean kirkastaminen - Markkinointi­strategiat ja -suunnitelmat - Kampanjastrategiat ja -suunnitelmat

Sosiaalinen media

Jokainen yritys voi hyödyntää somea markkinoinnissaan, kunhan löytää siihen oikeat kanavat. Me autamme yritystäsi ottamaan somen mahdollisuudet haltuun

Videotuotanto

Laadukas video on tehokas ja kiinnostava tapa saada viestisi läpi. Meiltä löydät videokuvauksen ammattilaiset, jotka toteuttavat videosi toiveidesi mukaan. Korkealaatuinen video on pitkäikäinen ja vaikuttava markkinointiväline.

Verkkosivut

Laadukkaasti rakennetut yrityksen verkkosivut toimivat saumattomasti osana yrityksen digitaalista markkinointia ja tuottavat tulosta, joka on mitattavissa.

Google-mainonta - Google-optimointi - Google Analytics –raportointi - Verkkosivuston sisällöntuotanto

3D-visualisoinnit

Toteutamme laadukkaat 3D-kuvat ja animaatiot fotorealistisin lopputuloksin, tai vaikka piirrostyyliin.

Muut palvelut

Messuosastot ja liikelahjat ovat konkreettinen tapa jäädä asiakkaiden mieliin. Panostamalla mieleenpainuviin elämyksiin voit luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Minne olet purjehtimassa?